اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی­ترین میوه­ها بوده و ظاهراً ۲۰۰۰سال قبل در چین رشد می­کرده است. تا اواخر دهه­ی ۴۰ شلیل ­ها سبز کم­رنگ بودند و اندازه ه­ای کوچک و گوشتی سفید داشتند. گوشت آن آبدار بود، اما میوه ­ای بسیار ترد با هسته ه­ای کم عمر محسوب می­ شد. شلیل ها امروزه با کمک پرورش دهندگان و مدارس کشاورزی از اجدادشان فاصله بسیار زیادی گرفته­ اند. اکنون شلیل­ ها بسیار تطبیق پذیرند و در آشپزی کاربرد زیادی دارند. آن­ها چه به ­صورت پخته و چه خام جایگزین خوبی برای هلو هستند چون قبل از آماده سازی نیازی به کندن پوست آن­ها نمی­ باشد.

در حال حاضر بیش از ۱۵۰ گونه شلیل وجود دارد که فقط از نظر اندازه، شکل، طعم، بافت و رنگ متفاوت هستند. انتظار می­ رود با معرفی دو یا چند گونه­ ی جدید شلیل در هر سال محبوبیت این میوه مداوم باشد.گونه­ های موجود شلیل پیوسته از نظر طعم بهتر و ظاهری زیباتر و عمر طولانی­ تر هسته در حال ارتقا می­ باشند. بسیاری از گونه­ های جدید که شما امروزه از آن­ها لذت می­ برید شاید در ۵ یا ۱۰سال آینده دیده نشوند.


جامع ترین خبرنامه تخصصی پزشکی   ,شلیل ,می­ ,میوه ,گونه­ ,آن­ها ,    ,در حال ,گونه­ های ,از نظر ,رود بامنبع

بررسی خواص توفو یا پنیر سویا

مروری بر خواص میوه شلیل

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف ویژه ارزان سرای نیلوفر Daitanos سایت اینترنتی تایم خدمات اجرا و نصب پیچ و رولپلاک نمای ساختمان وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری دستمزد وکیل ایران هات فارکس غصه نخور خرید اینترنتی صندلی راک