توفو یا پنیر سویا غذایی محبوب است که از شیر سویا گرفته می شود. از دلمه بستن شیر تازه سویا، فشردن آن به شکل مکعب های کوچک و سرد کردن آن درست می شود. چیزی درست شبیه درست کردن ماست معمولی از شیر. تنها به جای شیر حیوانی از شیر سویا استفاده می شود. مایع آن جدا می شود و باقی مانده آنقدر فشرده می شود تا شکل پنیری و منسجم به خود بگیرند. توفو یکی از اجزای جدا نشدنی آشپزی تایلندی و چینی است که می توان آن را به روش های مختلف پخت تا بافت های مختلفی از نرم و شل تا ترد و برشته به خود بگیرد. فواید توفو بیشمار است. یک منبع عالی آمینو اسید، آهن، کلسیم و دیگر مواد ریز مغزی است.


جامع ترین خبرنامه تخصصی پزشکی   ,شیر ,توفو ,سویا ,درست ,های ,    ,می شود ,از شیر ,است که ,به خودمنبع

بررسی خواص توفو یا پنیر سویا

مروری بر خواص میوه شلیل

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سفارش چاپ لیبل حرفه ای دستگاه تصفیه آب هدایای تبلیغاتی اخبار و تحلیل‌های ورزشی سراسر جهان تاثیر اهنگ بر روی مغز آپشن خودرو | گندم کار خرید هاست و دامنه oligen خاطرات سربازی گشنیز | وبسایت آموزشی و تفریحی